Menu

De rijkste plaats op aarde……

De rijkste plaats op aarde...

28 april 2015

Een tijd geleden kwam ik deze quote tegen….

“The graveyard is the richest place on earth, because it is here that you will find all the hopes and dreams that were never fulfilled, the books that were never written, the songs that were never sung, the inventions that were never shared, the cures that were never discovered, all because someone was too afraid to take that first step, keep with the problem, or determined to carry our their dream.” –Les Brown

Ik hoor het ook zo vaak dat mensen briljante ideeën hebben, maar ze niet uitvoeren. Wat is nou de oplossing voor dit probleem? Het is eigenlijk heel makkelijk: het gewoon gaan DOEN! Je hebt niks te verliezen, want het kan alleen maar mislukken en dan ben je net zover, als dat je niks had gedaan. Maar doordat je het gaat doen, ontstaat er altijd wel weer iets nieuws en ik garandeer je, dat je er ook nog iets van leert.

Afgelopen maanden heb ik vaak getwijfeld. Moet ik dit wel doen, moet ik niet een “gewone” baan gaan zoeken. Toch merkte ik iedere keer als ik de stap durfde te zetten naar het DOEN dat er dan altijd weer iets interessants op mijn pad kwam. Soms was het iets onverwachts positiefs en soms was het wat ik wilde. Maar iedere keer gebeurde er iets “magisch’ als ik besloot de stap te zetten. Ik voel dat dit voor mij mijn nieuwe waarheid is… DOEN is de beste manier van denken!

Ben je nu nog steeds niet overtuigd kijk dan onderstaand filmpje.

 

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie