Menu

About me

jabbo

Over mij

Op mijn tiende werd bij mij een ernstige vorm van dyslexie geconstateerd. En er werd geadviseerd om naar het speciaal onderwijs te gaan….. Maar door het geloof en vertrouwen van mijn ouders en mijn leraar kreeg ik de kans om mezelf te bewijzen in het regulier onderwijs. Dat was moeizaam maar met doorzetten lukte het. Intussen stort ik me op mijn grote liefde: ijshockey. Een groot talent was ik niet… Maar karakter had ik wel. Vele hadden hun twijfels over mijn grote droom om naar het buitenland te gaan. Maar ik wist van binnen dat het me zou lukken.

In de zomer van 2007 vertrok ik richting Zwitserland om daar 1 jaar professioneel te ijshockeyen. Daarnaast studeerde ik MBO International Business Studies en door mijn doorzettingsvermogen deed ik de laatste twee jaar in een jaar. Na een barre zeiltocht van Jacksonville Florida naar Cuba besloot ik dat het tijd was voor iets nieuws. Ik stopte met ijshockey en begon aan de HBO opleiding Sport Management en Ondernemen. Tijdens mijn opleiding kreeg ik de kans om naar de Olympische Spelen van London en Sochi te gaan als crew member van het Holland Heineken House. Een ongelofelijke ervaring! Veel van deze dingen hield ik voor onmogelijk maar wat blijkt…. als je ergens in gelooft en voor gaat is er veel meer mogelijk dan je zelf denkt.

Anderhalf jaar geleden ben ik afgestudeerd met 30 studiepunten te veel en een nominatie voor meest onderscheidende student van de opleiding. Wie had dat ooit verwacht…. Al deze ervaringen hebben mij laten zien dat je veel meer kunt dan je denkt. Nu geeft ik presentaties en workshops om anderen te inspireren hun dromen waar te maken. Want ik ben niks meer en niks minder dan jij, alleen pak ik het anders aan en dat leg ik je graag uit!